JTA Connection Oy on kasvava ja kansainvälistyvä yritys, joka auttaa asiakkaitaan menestymään monipuolisen ja joustavan palvelutarjontansa avulla. Palvelut kattavat teollisten koneiden, laitteiden ja järjestelmien koko elinkaaren suunnittelusta valmistukseen, toimittamiseen ja kunnossapitoon. Yrityksen asiakkaina ovat pääasiassa suomalaiset suuret vientiyritykset.

JTA Connection on arvostettu työnantaja. Työyhteisössä vallitsee kannustava ja positiivinen henki, JTA:laisuus. Vuonna 1998 toimintansa käynnistäneen yrityksen johdossa on yhä sen perustaja Timo Ahonen, joka aloitti koko menestystarinan pakettiauton ja työkalupakin voimin. Sama yrittäjyys ja tekemisen meininki ovat toiminnan ytimessä tänäkin päivänä.  Vuonna 2018 JTA Connection työllistää yli 80 ihmistä, ja suunta kohti 100 työntekijän rajaa on selkeä.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen HUOLTOASENTAJAA.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja asiakaslähtöisen työn, jossa pääset mukavaan porukkaan työskentelemään alan parhaiden robotiikka- ja tuotantolinjajärjestelmien parissa ja kehittämään myös omaa osaamistasi. Tehtäviisi kuuluu tuotantolinjojen korjaus- ja huoltotehtävät. Saat meiltä työhön ja järjestelmiin hyvän perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta käyttämistämme järjestelmistä (mm. FANUC, KUKA, Beckhoff) ei välttämättä tarvita. Tärkeintä meillä on kyky oppia uutta, sillä rakennamme asiakkaiden järjestelmiä usein tilaustyönä räätälöiden ne tuotannon tarpeiden mukaan.

 

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva ammatillinen koulutus automaatioasennuksen alalta. Olet joko vastavalmistunut tai jo työelämässä kannuksesi hankkinut – tärkeintä on kiinnostus uuden oppimiseen, ahkera ote työhön ja hyvä asenne asiakaspalveluun. Eduiksi katsomme PLC- ja robotiikkakokemuksen. Sinulla on hyvä vähintään luetun englannin taito ja hallitset sähkötekniikan perusteet ammattikoulutasolla. Työ edellyttää matkustamista Suomessa ja ulkomailla.

Nämä ovat kuitenkin vain edellytyksiä. Tärkeintä on aito halua tulla JTA:laiseksi ja kasvaa osaksi tiivistä työyhteisöä ja menestystarinaa.

Lisätiedot: Jussi Eronen, p. 045-1618811 (arkisin klo 8-16) tai sähköpostilla jussi.eronen@jtaconnection.fi

Hakemuksen palkkatoiveineen voit jättää tänne viimeistään 25.6.2018 mennessä:

https://bit.ly/2JFgkVI