Haussa kasvavaan joukkoomme:
MEKANIIKKAJUMALA

Hei sinä jumalaan verrattava mekaniikkasuunnittelija: oletko kone- ja laitesuunnittelun Chuck Norris ja Albert Einstein samassa paketissa? Ihailitko pienenä Pelle Pelotonta ja MacGyveria? Elät ja hengität automaatiota, innovoimista, kehittämistä ja haasteiden ratkaisemista. Rakastat insinööripornoa, etkä kavahda välillä hypätä syvään päähän allasta tietämättä osaavasi uida. Voit olla juuri Hän, jota etsimme!

Me emme kuitenkaan välttämättä ole juuri oikea paikka sinulle, mikäli:

  • Haluat vain rutiininomaista työtä
  • Tahdot tehtäväsi valmiiksi pureksittuina
  • Teet ainoastaan ja vain ne tehtävät, joita sinulle on osoitettu
  • Työskentelet vain klo 8-16 välissä
  • Samaistut harmaaseen, virttyneeseen villapaitaan

JTA:lla tehdään töitä lukuisten tämän hetken kiinnostavimpien tekniikan alan kasvuyritysten kanssa. Mekaniikkasuunnittelijanamme pääset vaikuttamaan ratkaisuihin myynnin konseptoinnista lopputoteutukseen. Vastaat omalta osaltasi kokonaisuuden toimivuudesta, ja olet avainroolissa tulevaisuuden kasvutarinassa.

Toivomme, että tuot työssäsi rohkeasti uusia ajatuksia esille, autat nuorempia suunnittelijoitamme kehittymään ja olet halukas kehittämään mekaniikkasuunnittelun osa-aluetta projekteissamme. Haluat jatkuvasti haastaa itseäsi ja yrittää löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja.

Arvomme pohjautuu ajatukselle ”Uskalla ja arvosta niin onnistut”. Uskalla haastaa, kehittää ja yrittää; arvosta työtäsi, työkavereitasi ja asiakasta. Me teemme kovasti töitä näiden arvojen toteutumiseksi ja vaadimme ehdottomasti samaa sinulta.

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta kone- ja laiteautomaation saralla. 

Käytämme suunnittelutyössä SolidWorksia, joten sen hallitseminen tai mahdollisuus omaksua SolidWorks nopeasti on tärkeä kriteeri. Tekninen koulutus on toivottavaa, mutta asianmukainen osaaminen on kaiken A ja O. Älä siis emmi ottaa meihin yhteyttä, vaikka opinnäytetyö on jäänyt palauttamatta, kun työt veivät mukanaan…

Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Jätä hakemuksesi alla olevasta linkistä tai ota ennen hakemista yhteyttä Jere Mattjukseen:

Jere Mattjus, 050 377 5239 (myös WhatsApp) tai jere.mattjus@jtaconnection.fi

Äläkä ota stressiä siitä, onko sinulla riittävän hyvää kysymystä soittaaksesi. Jere kyllä keksii kysyttävää, jos osaamisesi on kunnossa.

Hakemuksen voit lähettää jere.mattjus@jtaconnection.fi

Ota yhteyttä:
Jere Mattjus
Business Unit Director 
050 377 5239 (myös WhatsApp)
jere.mattjus@jtaconnection.fi