Sähköasentaja, (Ihode, Satakunta)

Sähköasentaja, (Ihode, Satakunta)
Rekry
 | 20.08.2022

Etsimme Ihoden toimipisteeseemme ammattitaitoista sähköautomaatioasentajaa sekä kokoonpano- että osittaiseen reissutyöhön.  

Rakennamme Pyhärannan Ihodessa sijaitsevassa toimipisteessämme monipuolisesti erilaisia automatisoidun materiaalinkäsittelyn ratkaisuja kuten kuljettimia, automaattivarastoja ja robottisoluja. Olemme toimittaneet korkealuokkaisia automaatioratkaisujamme Suomeen ja ulkomaille jo yli 20 vuoden ajan. Asiakaskuntaamme ovat muun muassa panimoteollisuus, paperin- ja puunjalostus, autoteollisuus ja konepajat. 

Tarjoamamme asentajan työ käsittää pääasiassa valmistamiemme laitteiden sähkö- ja automaatioasennuksia. Asennamme ratkaisut asiakastiloihin itse, joten odotamme sinulta myös halua ja mahdollisuutta tehdä reissutyötä pääasiassa kotimaassa. 

Työtehtävän pääasiallinen tukikohta sijaitsee Ihodessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä muun muassa Raumalta, Laitilasta ja Uudestakaupungista. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta alalta, pätevyyttä sähkö- sekä automaatioasennuksiin. Työssä menestyminen edellyttää ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta. 

JTA Connectionille ominaisia tunnuspiirteitä on aidosti hyvä työyhteisö, runsas huumori, esimiehen tuki sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työnkuvaan. Tarjolla on siis työpaikka, jossa on helppo viihtyä!

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.8. mennessä:

ilari.kouri@jtaconnection.fi

HUOM! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tiedustelut:

Ilari Kouri | +358 44 36 49 710 

JTA Connection Oy on teollisuuden kokonaisvaltainen automaatio- ja ohjelmistokumppani. Yrityksemme tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljetinratkaisuja sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailmanlaajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.