Asennusvalvoja ulkomaan komennustehtäviin

Asennusvalvoja ulkomaan komennustehtäviin
Rekry
 | 01.02.2022

Etsimme riveihimme nyt kokenutta asennusvalvojaa, jolla on palava halu reissata maailmalla ja roppakaupalla sähköalan osaamista.

Asiakkaamme toimivat eri puolilla maailmaa, joten valvottavat projektit voivat sijaita käytännössä missä vain aina Väli-Amerikan tropiikista Aasiaan. Hankkeet ovat keskenään eri pituisia muutamasta kuukaudesta yli vuoteen. Tiimit ovat kansainvälisiä ja koostuvat lähes poikkeuksetta lukuisista eri kansallisuuksista.

Asennusvalvojana vastaat asennustöiden laadusta, aikataulusta, budjetista, raportoinnista ja työturvallisuudesta. Teet aktiivista yhteistyötä asennustiimien, projekti- ja tuotanto-organisaation, kunnossapidon sekä toimittajien kanssa. Raportoit sovitusti eri osapuolille työn etenemisestä ja mahdollisista haasteista. Työlläsi on merkittävä rooli hankkeen etenemisen, työturvallisuuden ja onnistuneen käyttöönoton kannalta.

Odotamme, että Sinulla on aiempaa kokemusta asennusvalvonnasta ja taustaa sähkö- tai automaatioasennusten parista. Hyvä kielitaito on edellytys työssä menestymiseen: vähintään sujuva englanti ja hyvä suomen kielen taito. Hyvät ihmissuhdetaidot ja kyky neuvotella kiperissäkin paikoissa ovat niin ikään välttämättömyyksiä. paineensietokyky ja halu ratkaista haasteita ovat tärkeitä piirteitä. 

Työ on nimenomaan reissutyötä ja komennukset kestävät usein kuukausia. Sinun tulee olla valmis viettämään pitkiäkin yhtäjaksoisia aikoja pois Suomesta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti erilaisissa projekteissa, haastaa itseäsi sekä nähdä maailmaa (tai ainakin lentokenttiä ja hotellihuoneita). Sinulla on Suomessa koko ajan tukenasi kokenut esimies ja ammattitaitoinen taustatiimi.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot on sovittavissa tapauskohtaisesti.  

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2. mennessä osoitteeseen: jaakko.salmela@jtaconnection.fi

HUOM! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tiedustelut:

Jaakko Salmela, Operation Manager | +358 45 636 0611 |

JTA Connection Oy on teollisuuden kokonaisvaltainen automaatio- ja ohjelmistokumppani. Yrityksemme tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljetinratkaisuja sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailmanlaajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.