Asentaja ulkomaan komennustehtäviin

Asentaja ulkomaan komennustehtäviin
Rekry
 | 01.02.2022

Etsimme asennustiimiimme uusia reissuasentajia teollisuuden sähkö-automaatioasennuksiin ympäri maailmaa. Erityisesti porukassamme on tilaa tekijöille, jotka voivat olla ulkomailla pitkiäkin aikoja yhteen menoon. 

Asentajien työ on pääasiassa erilaisten koneiden ja laitteiden asennusta sekä sähköistystä teollisuusympäristössä. Asiakaskunta on kansainvälinen, joten myös asennuskeikat sijoittuvat ympäri maailmaa. Edellytämmekin rekrytoimiltamme asentajilta ehdotonta valmiutta tehdä reissutyötä ulkomaille. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähkö-/automaatioalan koulutus TAI aiempaa kokemusta alalta, kiinnostusta kehittyä automaation parissa ja valmius tehdä myös mekaanisia asennustöitä. Työssä menestyminen edellyttää taitoja toimia erilaisten ihmisten kanssa, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä tehdä itsenäistä työtä.

JTA Connectionille ominaisia tunnuspiirteitä on aidosti hyvä työyhteisö, runsas huumori, esimiehen tuki sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan urapolkuun. Tarjolla on siis työpaikka, jossa on helppo viihtyä.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2. mennessä osoitteeseen: jaakko.salmela@jtaconnection.fi

HUOM! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tiedustelut:

Jaakko Salmela, Operation Manager | +358 45 636 0611 |

JTA Connection Oy on teollisuuden kokonaisvaltainen automaatio- ja ohjelmistokumppani. Yrityksemme tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljetinratkaisuja sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailmanlaajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.