Haemme Business Controlleria!

Haemme Business Controlleria!
Rekry
 | 28.06.2022

JTA Connection etsii joukkoonsa business controlleria, ja nyt on tarjolla todella mahtava tilaisuus!

Business controllerin tehtävä on organisaatiossa uusi, joten Sinulla on mainio mahdollisuus vaikuttaa työnkuvaasi ja kyseisen avainroolin merkitykseen organisaatiossa. 

Business controllerina työskentelet tiiviissä yhteistyössä suoraan toimitusjohtajan sekä talousjohdon kanssa. Koko toimenkuvasi avainsana on ”kannattavuus”. 

Tärkeimpiä tehtäviäsi ovat:

  • Sisäinen laskenta ja sen kehittäminen
  • Saatavilla olevien talouden lukujen läpikäyminen ja niiden analysointi
  • Etsit polkuja taloudellisesti tehokkaampaan toimintaan

Edellytämme sinulta hyviä kommunikointitaitoja, sillä olet jatkuvasti tekemisissä kollegoidesi kanssa. Yhdessä toimitusjohtajan, projektipäälliköiden ja muiden avainhenkilöiden kanssa pääset syvälle projektitoimitusten maailmaan ja teollisuusautomaation ytimeen. Vaikka rooliisi ei kuulu sähkökuvien lukeminen, robottiohjelmointi tai asennustyöt, toivomme sinulta aiempaa kokemusta teollisuudesta ja projektitoimituksista.

Mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi tarjoamme sinulle aidosti mukavan työyhteisön tuen. Meillä työkaveria autetaan pyyteettömästi, ja huumorille löytyy erityisen tärkeä sija työporukasta. 

Aivan koulun penkiltä tehtävään on vaikea hypätä, joten odotamme että sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja asianmukainen korkeakoulututkinto. 

Sinun tulee olla myös erittäin oma-aloitteinen, proaktiivinen ja kykeneväinen tekemään itsenäisiä päätöksiä ja tuomaan ajatuksiasi rohkeasti julki.

Jos uskot olevasi oikea henkilö tähän haastavaan mutta palkitsevaan positioon, ota yhteyttä toimitusjohtaja Jere Mattjukseen mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti, kun oikeanlainen tyyppi ilmoittautuu mukaan porukkaan. 

Tiedustelut:

Jere Mattjus | Toimitusjohtaja | jere.mattjus@jtaconnection.fi | +358 50 377 5239

JTA Connection Oy on teollisuuden kokonaisvaltainen automaatiokumppani. Yritys tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljettimia sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailman laajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.