JTA Connection Oy ja Ubitec Oy – yhdessä enemmän

JTA Connection Oy ja Ubitec Oy – yhdessä enemmän
Uutinen
 | 28.04.2021

JTA Connection Oy ja Ubitec Oy ovat tänään solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä yhtiöistä tulee strategisia kumppaneita. Ubitec Oy on keskittynyt erityisesti prosessiteollisuuden automaatio- ja sähköistystoimituksiin sekä teollisuuden kunnossapitoon. Yhteistyösopimus myötäilee JTA:n kasvustrategiaa ja laajentaa Expert Servicen liiketoimintaa kone- ja laiteasennuksista prosessiasennuksiin.

– Yhteistyösopimus tuo liiketoimintaamme kaivattuja hartioita ja resursseja toteuttaa entistä suurempia kokonaisuuksia kilpailukykyisesti, toteaa Ubitec Oy:n toimitusjohtaja Leo Nokealainen.

Kumppanuuden myötä kasvua haetaan erityisesti prosessiteollisuuden automaatio- ja sähköistysurakoista, joissa selvästi on tilaa asiakaslähtöiselle ja kilpailukykyiselle toiminnalle. Yhtenä osana yhteistyösopimusta on myös Ubitecin muuttaminen samoihin tiloihin Tuotekadulle. Samoissa tiloissa toiminen tuo synergiaetuja kummallekin osapuolella ja luo paremmat edellytykset yhteisten projektien toteuttamiseen.

– Olemme seuranneet jo jonkin aikaa Ubitec Oy:n tekemistä ja olemme erittäin vakuuttuneita henkilöstön osaamisesta ja innoissamme yhteistyön todellisesta syventämisestä, kertoo JTA Connection Oy:n toimitusjohtaja Timo Ahonen.

Lisätiedot:

Timo Ahonen, 
+358 40 739 2886
timo.ahonen@jtaconnection.fi

Leo Nokelainen,
+358 40 575 0607
leo.nokelainen@ubitec.fi