Käyttöönottaja

Käyttöönottaja
Rekry
 | 01.02.2022

Toiminnan kasvun myötä etsimme joukkoomme teollisuusautomaation käyttöönottajaa monipuolisiin työtehtäviin. 

Työ pitää sisällään pääasiassa erilaisten koneiden ja laitteiden käyttöönottoa teollisuusympäristössä. Työ voi sisältää sekä toiminnallisuuden testaamista että PLC-ohjelmiston konfigurointia. Työnkuvaasi kuuluu myös pienten projektien kokonaisvaltainen hoitaminen sekä suunnittelutyöt. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vastuullisia haasteita tekniikan parissa sekä hyvät kehitysmahdollisuudet kasvavan yrityksen parissa.

Työssä menestyminen vaatii osaamista ja ammattitaitoa, joten arvostamme sähkö-/automaatioinsinöörin tutkintoa ja aiempaa kokemusta alalta. Osaaminen PLC:n parissa on ehdoton vaatimus rekrytoinnille (erityisesti Beckhoff tai Siemens).

Voit kuitenkin olla myös vastavalmistunut tekijä, mikäli sinulla on näyttöjä siitä, että tekniikka on tuttua ja uskallat vetää työhaalarit päälle kun tilanne sitä vaatii. Toki, tässäkään tehtävässä pelkkä koulutus ei tee ketään autuaaksi – meidän joukkoomme mahtuu ilman tutkintoakin, jos tausta on sopiva.

Odotamme sinulta myös ongelmanratkaisukykyä, pitkää pinnaa ja sitä, ettet murru paineen alla ainakaan ensimmäisten joukossa. Suurin osa projekteista tehdään tiiviissä yhteistyössä loppuasiakkaan kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja sopiva pelisilmä ovat tärkeitä tekijöitä tehtävässä menestymisen kannalta.

Emme voi liiaksi korostaa sitä, että tässä toimenkuvassa on viihdyttävä lentokoneissa ja hotelleissa. Vuodessa matkapäiviä kertyy reilusti enemmän kuin Tampereen konttorillamme istumista. Tämän vuoksi emme myöskään välitä, missä päin asut: tärkeintä on, että pääset lentokentälle ajoissa. Edellytämme, että pystyt aidosti olemaan pois kotoa ja pitämään paketin kasassa maailman tuulissa.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2. mennessä osoitteeseen: jaakko.salmela@jtaconnection.fi

HUOM! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tiedustelut:

Jaakko Salmela, Operation Manager | +358 45 636 0611 |

JTA Connection Oy on teollisuuden kokonaisvaltainen automaatio- ja ohjelmistokumppani. Yrityksemme tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljetinratkaisuja sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailmanlaajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.