Mekaniikkasuunnittelija Tampereelle tai Varsinais-Suomeen

Mekaniikkasuunnittelija Tampereelle tai Varsinais-Suomeen
Rekry
 | 06.02.2023

JTA Connection Oy etsii tiiminsä vahvistukseksi mekaniikkasuunnittelijaa, joka tuntee koneenrakentamisen ja materiaalinhallintaratkaisuiden salat sekä uskaltaa tarkastella haasteita uudelta kantilta.

JTA Connection Oy on teollisuuden kokonaisvaltainen automaatiokumppani. Me tarjoamme lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljettimia sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailmanlaajuisesti. Porukkaan mahtuisi nyt taitava mekaniikkasuunnittelija. 

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta. Sillä ei ole väliä, oletko suunnittelu-urasi alkuvaiheessa vai jo satoja projekteja piirrellyt konkari – riittää että olet motivoitunut. Suunnittelutyötä tehdään pääasiassa SolidWorksilla, joten odotamme että hallitset sen perusteet. Suunnittelun lisäksi pääset seuraamaan visioidesi konkreettista toteutumista läheltä, sillä ratkaisut projektit rakennetaan valmiiksi oman organisaation voimin. Työtä tehdään tiiviisti myös asiakkaiden kanssa, joten arvostamme hyviä kommunikointitaitoja.

Meille on periaatteessa se ja sama, miten itseäsi toteutat. Voit halutessasi istua kello 8-16 toimistolla tai hakea inspiraatiota kotikonttorilta: pääasia on, että pystyt ideoimaan ja ratkaisemaan ongelmia. Asiakkaiden poikkeukselliset ja ainutlaatuisia ratkaisuja vaativat prosessit tuovat työhön kaivattua haastetta. Kaikkein tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovatkin luovuus, kyky soveltaa osaamistasi ja rohkeus kokeilla uutta. 

Työpisteesi sijaitsee toiveittesi mukaan joko Tampereella tai Varsinais-Suomen toimistollamme. Kollegoinasi on yli 100 hengen ammattitaitoinen porukka, joka on suunnitellut ja rakentanut koneita yhdessä jo yli kahden vuosikymmenen ajan. 

Haku on auki 28. helmikuuta asti, mutta toimi nopeasti: jos oikea kaveri tulee vastaan, täytämme paikan heti.

Hae paikkaa täältä.

Lisätietoja: Jere Mattjus | 050 377 5239 | jere.mattjus(at)jtaconnection.fi