JTA-Connection

Partnerit


Beckhoff toimittaa avoimia automaatiojärjestelmiä, jotka pohjautuvat PC-pohjaiseen ohjaustekniikkaan. Tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa kenttäväyläkomponentit, liikkeenohjaustuotteet, teollisuus-PC:t ja ohjauspaneelit sekä automaatiosovelluksien ohjelmistot. Eri ryhmien tuotteita voidaan käyttää erillisinä komponentteina, tai ne voidaan integroida täydellisiksi ohjausjärjestelmiksi. Beckhoffin tuotteita ja järjestelmäratkaisuja käytetään maailmanlaajuisesti monenlaisissa sovelluksissa nopeista työstökeskuksista aina älykkääseen rakennusautomaatioon.

PEKKA SUOJANEN

+358 50 393 8890
pekka.suojanen(at)jtaconnection.fi

DÜRR Group on yksi maailman johtavia mekaniikka ja tehdassuunnitteluun erikoistuneista yrityksistä. DÜRR:n tarjoamat tuotteet, palvelut ja järjestelmät mahdollistavat erittäin tehokkaat valmistusprosessit erilaisissa teollisuusympäristöissä. Autoteollisuus ja heidän alihankkijansa kattavat n. 65% DÜRR:n kokonaismyynnistä. Muita tuotealueita ovat mm. mekaaninen suunnittelu, kemian- ja lääketeollisuus..JTA on DÜRR:n edustaja VOC-puhdistuslaitteissa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, niin uusien laitteiden ja varaosien myynnissä, kuin huollossa ja modernisoinneissa.

JERE MATTJUS

+358 50 3775239
jere.mattjus(at)jtaconnection.fi

Robotiikan ja automaatioteknologian edelläkävijänä KUKA Robotics kuuluu maailman johtaviin teollisuusrobottien valmistajiin. KUKAn suuri ja ainutlaatuinen teollisuusrobottien valikoima kattaa lähes kaikki kuormitettavuusalueet ja robottityypit. Sopivat ohjaukset ja ohjelmistopaketit moniin sovelluksiin täydentävät KUKAn tuotevalikoiman.

PEKKA SUOJANEN

+358 50 393 8890
pekka.suojanen(at)jtaconnection.fi