Sähkö-automaatioasentaja, (Tampere)

Sähkö-automaatioasentaja, (Tampere)
Rekry
 | 31.08.2022

Etsimme uusia pitkäaikaisia tekijöitä teollisuuden sähkö-automaatioasennuksiin Tampereen toimipisteeseemme nopealla aikataululla.

Sloganimme on ”We love robots” ja toivomme, että sinäkin osoittaisit ainakin orastavaa kiinnostusta Fanucia, Kukaa ja ABB:ta kohtaan. 

JTA:lla asentajien työ on monipuolista robottisolujen kokoonpano- ja asennustyötä. Vaikka asentajiltamme vaaditaan sähkö- ja automaatioasennusten taitoja, projektien aikana tehdään myös ihan perinteistä mekaanista asennustyötä. 

Töitä tehdään vuonna 2021 valmistuneissa tiloissa, joten työympäristö täyttää kriittisimmänkin kaverin vaatimukset mitä tulee viihtyisyyteen ja toimivuuteen. Työhön tarjotaan asianmukaiset työkalut ja varusteet, ja meillä työturvallisuus on korkealla prioriteetilla.

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähkö-/automaatioalan koulutus TAI aiempaa kokemusta alalta, kiinnostusta kehittyä automaation parissa ja valmius tehdä myös mekaanisia asennustöitä. Työssä menestyminen edellyttää taitoja toimia erilaisten ihmisten kanssa, ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja kykyä tehdä itsenäistä työtä.

Miksi meille?

JTA Connectionille ominaisia tunnuspiirteitä on aidosti loistava työyhteisö, runsas huumori, esimiehen tuki sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan urapolkuun. Tarjolla on siis työpaikka, jossa on helppo viihtyä. Meillä ei kytätä tai mikromanageerata, vaan ihmisiin luotetaan ja heille annetaan vastuuta.

Jos kiinnostuit tehtävästä, ota yhteyttä mahdollisesti tulevaan esimieheesi:

Jaakko Salmela | 045 636 0611 (myös WhatsApp) | jaakko.salmela@jtaconnection.fi

Esitä rohkeasti myös palkkapyyntösi, lupaamme ottaa sen vakavasti. 

Haku on auki 30. syyskuuta asti, mutta täytämme paikat heti, kun oikeanlaisia kavereita tulee vastaan. Joten pistä töpinäksi!

JTA Connection Oy on teollisuuden kokonaisvaltainen automaatio- ja ohjelmistokumppani. Yrityksemme tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljetinratkaisuja sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailmanlaajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.