Teollisuusrobottien huoltoasentaja, Tampere

Teollisuusrobottien huoltoasentaja, Tampere
Rekry
 | 17.02.2023

Meillä on paikka auki robotiikkaa tuntevalle huoltoasentajalle!

Huoltopalveluidemme kiihtyvän kysynnän vuoksi vahvistamme huoltotiimiämme, jotta pystymme pitämään asiakkaidemme teollisuusrobotit työssä 24/7. 

Huoltoasentajana kierrät asiakkaiden toimipisteissä tekemässä määräaikaishuoltoja ja viankorjauskeikkoja sekä teollisuusrobotteihin että kokonaisvaltaisiin palvelusoluihin. Valtaosa huollettavista roboteista on Kuka- ja Fanuc-robotteja, mutta emme karsasta muidenkaan valmistajien laitteiden huoltoja ja korjauksia. Työ tehdään pääasiassa päiväaikaan ja sinulla tulisi olla valmius tarvittaessa lyhyisiin reissuihin enimmäkseen Suomessa. 

Työ opettaa tekijäänsä, mutta edellytämme että olet työskennellyt kuitenkin jonkin aikaa teollisuusrobottien parissa aiemmin. Sinun olisi hyvä pitää vianhausta, ongelmien ratkaisemisesta ja asiakkaiden kanssa toimimisesta. Parhaassa tapauksessa näistä asioista saat iloa ja motivaatiota työhösi. Eduksi luetaan kiinnostus ja varsinkin osaaminen robottien ohjelmavikojen selvityksiin ja korjauksiin sekä ohjelmamuutoksiin. 

Pääasiallinen toimipisteesi on Lahdesjärvellä Tampereella, JTA Connectionin uusissa, moderneissa toimitiloissa. Meillä työskentelee iso joukko osaajia, joten apu ja tuki on aina saatavilla, kun huoltokeikalla nousee seinä pystyyn. Tarjoamme käyttöösi kaikki tarvittavat työkalut, huoltoajoneuvon sekä tietenkin kattavan perehdytyksen.

JTA Connection Oy on teollisuuden kokonaisvaltainen automaatiokumppani. Yritys tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljettimia sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailmanlaajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä. JTA Connectionille ominaisia tunnuspiirteitä on aidosti loistava työyhteisö, runsas huumori, esimiehen tuki sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan urapolkuun. Tarjolla on siis työpaikka, jossa on helppo viihtyä. Meillä ei kytätä tai mikromanageerata, vaan ihmisiin luotetaan ja heille annetaan vastuuta.

Haku on auki 9. maaliskuuta asti, mutta täytämme paikan heti, kun oikeanlaisia kavereita tulee vastaan.

Hae paikkaa täältä.

Lisätietoja: Juhani Piilonen | 040 745 1815 | juhani.piilonen(at)jtaconnection.fi