Teollisuusrobottien huoltoteknikko

Teollisuusrobottien huoltoteknikko
Rekry
 | 01.02.2022

Nyt olisi porukassa paikka auki robotiikkaa tuntevalle huoltokaverille! Service-palveluidemme kiihtyvän kysynnän vuoksi tarvitsemme ainakin yhden uuden huoltoteknikon pitämään asiakkaidemme teollisuusrobotit työssä 24/7. 

Huoltoteknikko kiertää asiakkaiden toimipisteissä tekemässä määräaikaishuoltoja ja viankorjauskeikkoja sekä teollisuusrobotteihin että kokonaisvaltaisiin palvelusoluihin. Suurin osa huollettavista kohteista on Kuka- ja Fanuc-robotteja, mutta emme karsasta muidenkaan merkkisten robottien huoltoja.

Työ opettaa tekijäänsä, mutta edellytämme että tehtävään valittu henkilö on työskennellyt jo jonkin aikaa teollisuusrobottien parissa aiemmin. 

Pääasiallinen toimipisteesi on Lahdesjärvellä Tampereelle, JTA Connectionin uusissa, moderneissa toimitiloissa. Service-tiimimme koostuu muutamasta rautaisesta ammattilaisesta, joten apu ja tuki on aina saatavilla, kun huoltokeikalla nousee seinä pystyyn.

Tarjoamme käyttöösi kaikki tarvittavat työkalut, huoltoajoneuvon sekä tietenkin kattavan perehdytyksen. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2. mennessä osoitteeseen:

lauri.yli-lankoski@jtaconnection.fi

HUOM! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Tiedustelut:

Lauri Yli-Lankoskeen, Service Manager  | +358 50 376 6884  |

JTA Connection Oy on teollisuuden kokonaisvaltainen automaatio- ja ohjelmistokumppani. Yrityksemme tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljetinratkaisuja sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailmanlaajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.