JTA Connection Oy on perustanut tytäryhtiön JTA Connection OÜ

JTA Connection Oy on perustanut tytäryhtiön JTA Connection OÜ
Uutinen
 | 01.07.2022

  JTA Connection Oy on perustanut tytäryhtiön Viroon nimellä JTA Connection OÜ. Yhtiö aloittaa toimintansa 1.7.2022.

  Uuden yhtiön tarkoituksena on tukea JTA Connectionin Suomen projektiliiketoimintaa tarjoamalla hyvää asiakaspalvelua JTA Connectionin Viron ja muun Baltian aluella toimiville asiakkaille. 

  Käytännössä Viron tytäryhtiö toimii alkuun suunnittelutoimistona, jossa työskentelee muutama mekaniikkasuunnittelija, robottiohjelmoija sekä PLC-suunnittelija. Myynti, virallinen yhteydenpito asiakkaisiin sekä projektien johtaminen hoidetaan edelleen Suomesta käsin.

  – Aloitamme Viron toiminnan tarjoamalla parempaa palvelua alueen nykyisille asiakkaillemme siirtymällä heitä lähemmäksi, mutta näemme Baltian maissa myös paljon uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Tavoitteenamme on, että vuoden 2023 loppuun mennessä meillä olisi Virossa jo lähes kymmenen työntekijää ja olisimme saaneet sieltä useita uusia asiakkuuksia, JTA Connection Oy:n toimitusjohtaja Jere Mattjus kertoo.

  JTA Connection OÜ operatiivisesta toiminnasta Virossa vastaa yhtiön toimitusjohtaja Priit Pihlakas. Pihlakas on aiemmin toiminut JTA Connection myyntipäällikkönä Virossa.

  – Minulle on kunnia päästä kehittämään JTA Connection toimintaa Virossa ja myös laajentamaan sitä muihin Baltian maihin. JTA Connection on toimittanut viime vuosina useita merkittäviä projekteja Viroon, minkä lisäksi olemme sertifioitu MiR-mobiilirobottien jälleenmyyjä koko Baltian alueella. Tämä on siis mielestäni hyvin luonteva seuraava askel kohti uutta kasvua, Pihlakas sanoo.

  Lisätietoja:

  Jere Mattjus | Toimitusjohtaja | +358 50 377 5239

  Priit Pihlakas | Toimitusjohtaja (JTA Connection OÜ) | +372 553 8502

  JTA Connection Oy on teollisuuden kokonaisvaltainen automaatiokumppani. Yritys tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljettimia sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailman laajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.