Mobiilirobotit ja mobiilirobotiikkaratkaisut (AMR)

  Mobiilirobotit ja mobiilirobotiikkaratkaisut (AMR)

  Haluatko automatisoida tuotantoasi
  AMR-ratkaisujen avulla?
  Slide
  Mobiilirobotit ovat innovatiivisia ja monipuolisia laitteita, jotka ovat vallanneet paikkansa teollisuusautomaation keskiössä.
  MiR mobiilirobotit

  Mikä on mobiilirobotti?

  Mobiilirobotit (Autonomous Mobile Robot, eli AMR) ovat autonomisia tai ohjattavia liikkuvia alustoja, jotka voivat suorittaa erilaisia tehtäviä ilman ihmisen jatkuvaa valvontaa. Niitä käytetään laajasti teollisuusautomaatiossa monissa eri toimialoilla, kuten logistiikassa, valmistuksessa, varastoinnissa ja maataloudessa.

  AMRn avulla voidaan tehostaa ja automatisoida monimutkaisia prosesseja, mikä puolestaan parantaa tuottavuutta, vähentää kustannuksia ja lisää turvallisuutta työpaikoilla.

  Mobiilirobotit teollisuussovelluksissa

  1. Logistiikka ja varastointi

  Yksi merkittävimmistä mobiilirobottien sovellusalueista on logistiikka ja varastointi. robotit voivat siirtää tuotteita varastosta toiseen, lastata ja purkaa kuormia sekä hallita varaston inventaariota. Tämä auttaa vähentämään inhimillisiä virheitä ja tehostaa varastonhallintaprosesseja.

  2. Tuotantolinjojen automatisointi

  Teollisuusautomaatiossa ne voivat toimia osana tuotantolinjaa, kuljettaen raaka-aineita ja valmiita tuotteita eri vaiheiden välillä. Robotit voivat myös suorittaa toistuvia tehtäviä, kuten hitsauksen tai kiinnittämisen, tarkasti ja tehokkaasti.

  3. Turvallisuuden parantaminen

  Robotit voivat lisätä työpaikan turvallisuutta monilla tavoilla. Ne voivat suorittaa riskialttiita tehtäviä, kuten vaarallisten kemikaalien käsittelyn, ja vähentää siten ihmisten altistumista vaaroille. Ne voivat myös valvoa alueita ja havaita turvallisuusriskejä.

  4. Räätälöityjen sovellusten integrointi

  AMR-ratkaisun voi helposti integroida erilaisiin teollisuusautomaatiosovelluksiin, kuten tehtävien suorittamiseen ahtaissa ja epämukavissa tiloissa, erityisten mittaus- ja havainnointitehtävien suorittamiseen, tai muuten vain toistuvien logististen suoritteiden tekemiseen.

  Slide

  Toteutamme aina
  yksilöllisen ratkaisun

  Räätälöimme aina ratkaisumme vastaamaan juuri teidän yrityksenne yksityiskohtaisia vaatimuksia.

  Slide
  Mobiilirobotit ST-Koneistus

  AMR ja niiden edut

  Mobiilirobotit ovat korvaamattomia työkaluja teollisuusautomaatiossa, ja ne tarjoavat lukuisia etuja, kuten tehokkuutta, kustannustehokkuutta, työturvallisuutta ja joustavuutta.

  1. Tehokkuus
  Suorittavat tehtäviä nopeammin ja tarkemmin kuin ihmistyövoima. Ne työskentelevät ympäri vuorokauden ilman lepoaikoja ja taukoja, mikä luonnollisesti parantaa tuottavuutta.

  2. Kustannustehokkuus
  Vaikka robotit edellyttävät alkuinvestointeja, ne säästävät kustannuksia pitkällä aikavälillä vähentämällä virheitä ja lisäämällä tuottavuutta.

  3. Työturvallisuus
  Mobiilirobotit voivat suorittaa vaarallisia tehtäviä ja vähentää siten ihmisten altistumista riskille. Tämä puolestaan parantaa työpaikan turvallisuutta.

  4. Joustavuus
  Robotit ovat helposti ohjelmoitavissa erilaisiin tehtäviin ja voivat mukautua muuttuviin tuotantovaatimuksiin.

  Mobiilirobotit ovat vallankumouksellinen tekijä, joka auttaa tehostamaan teollisia prosesseja ja lisäämään kilpailukykyä markkinoilla.

  Slide
  Kokonaisvaltainen automaatiokumppani
  Laaja laitevalikoima saman katon alta
  ToistaPlay

  Virallinen MiR-toimittaja Suomessa ja Balttiassa sekä globaalisti sertifioitu integrointikumppani.

  ToistaPlay

  Virallinen Agilox -toimittaja ja integroija

  Slide 1 – copy
  Ota yhteyttä
  asiantuntijaamme
  Image is not available

  Janne Seikola

  Sales Manager

  +358 44 015 6156

  Yhteydenottopyyntö