Slide
  Nexus
  Hallinoi tuotantoasi Nexus -hallintajärjestelmän avulla!

  Nexus on JTA Connection kehittämä SaaS-palvelu, joka kerää tietoa tuotantoyksikkösi eri vaiheista, soluista sekä tuotantolinjoista. Se kokoaa tiedosta visuaalisen, helppokäyttöisen kokonaisuuden tehtävien ja työjonojen hallintaan. Nexuksen avulla hallitset, tehostat ja optimoit koko tehtaan toimintaa!

  Slide

  Kuinka Nexus -tuotannonhallintajärjestelmä toimii?

  Nexus kerää tietoa tuotantoyksikkösi eri vaiheista, soluista sekä tuotantolinjoista.

  Kokoaa automatisoidun tuotannon, manuaalisen työn ja tuotannon suunnittelun yhdeksi kokonaisuudeksi. Sen avulla varmistutaan, että tuotannossa tehdään oikeita asioita oikeaan aikaan.

  Varmistaa materiaalivirtojen riittävyyden, oikea-aikaisuuden ja tehokkuuden. Se reagoi nopeasti yllättäviin poikkeustilanteisiin ja estää materiaalivirtojen katkeamisen.

  Jalostaa saatavilla olevan datan helposti käytettäväksi ja selkeäksi tiedoksi. Se liittää tärkeän dokumentaation osaksi tuotantoprosessia ja tekee tuotannosta läpinäkyvämpää.

  Slide
  Entä miten se toimii käytännössä?

  Nexus kokoaa tiedosta visuaalisen, helppokäyttöisen kokonaisuuden tehtävien ja työjonojen hallintaan. Hahmotat helposti tuotantosi tilan ja teet tarvittaessa korjaavia toimenpiteitä lennossa tabletilla tai puhelimella.

  Hyvää työtä!
  0%
  Hienosäädä hieman.
  0%
  Pystyt parempaan.
  0%
  Nexus
  Slide
  ”Miten Nexus hyödyttää meitä?”

  Automatisoimalla tuotannon tietovirtoja Nexus vapauttaa henkilöstöresursseja vaativampaan tuottavaan työhön. Samalla toimintasi eri prosessit sujuvat LEANisti!

  Slide
  ”Soveltuuko se juuri meidän yritykselle?”

  Modulaarisen rakenteensa ansiosta Nexus mukautuu kaikenkokoisten yritysten tarpeisiin toimialaan katsomatta.

  previous arrow
  next arrow
  Slide 1 – copy
  Kysy lisää
  asiantuntijaltamme
  Image is not available

  Juho Pulakka

  Technical Director

  +358 44 3408899

  Yhteydenottopyyntö