Pertti Lukkari vauhdittamaan JTA Connectionin kehitystä

Pertti Lukkari vauhdittamaan JTA Connectionin kehitystä
Henkilöstö
 | 08.07.2021

    JTA Connection jatkaa vauhdikasta kasvuaan digitalisoituvassa maailmassa. Yritys on vahvistanut organisaatiotaan nimittämällä DI Pertti Lukkarin yrityksen kehitysjohtajaksi. Lukkarin vastuualueena on erityisesti JTA Connectionin digitaalisten palveluiden kehittäminen sekä kansainvälistymisen vauhdittaminen ja tukeminen.

    Pertti Lukkarilla on kattava ja monipuolinen johtajakokemus kansainvälisen liiketoiminnan ja tuotteiden kehittämisestä tehdasautomaation, palveluiden sekä ohjelmisto- ja elektroniikkatuotteiden parissa. Hänellä on laaja kokemus globaalista liiketoiminnasta erityisesti Keski-Euroopan valmistavassa teollisuudessa.

    Aiemmin Lukkari on työskennellyt muun muassa tehdasautomaatiojärjestelmiä valmistavan Fastems Oy Ab:n sekä avaruuselektroniikkatuotteita kehittävän ja valmistavan RUAG Space Finland Oy Ab:n palveluksessa. Viimeksi hän toimi tamperelaisen Rakla Oy:n toimitusjohtajana. Lukkari sanoo, että nimenomaan teollisuusautomaatio on hänelle mieluisinta maailmaa.

    – Piipahdukset rakennusteknologian ja satelliittikomponenttien parissa vahvistivat entisestään sitä tunnetta, että jatkuvasti kehittyvä ja digitalisoituva automaatio on minulle oikea ympäristö. Viihdyn asiakasrajapinnassa, ja innovatiivisia teknologiaratkaisuja tarjoavassa yrityksessä pääsee todistamaan läheltä sen, miten merkittäviä liiketoiminnan tehostajia harkitut investoinnit voivat olla.