Timo Ahosen menestyksekäs toimitusjohtajakausi päättyy – Jere Mattjus JTA Connectionin uudeksi toimitusjohtajaksi

Timo Ahosen menestyksekäs toimitusjohtajakausi päättyy – Jere Mattjus JTA Connectionin uudeksi toimitusjohtajaksi
Henkilöstö
 | 08.07.2021

  JTA Connection Oy:n varatoimitusjohtaja Jere Mattjus on nimitetty yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 1.6.2021 alkaen. JTA Connectionin perustaja ja pitkäaikainen toimitusjohtaja Timo Ahonen siirtyy yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. 

  Jere Mattjus aloitti JTA Connectionilla Solutions-liiketoimintayksikön johtajana tammikuussa 2017, ja siirtyi yrityksen varatoimitusjohtajaksi elokuussa 2020. Tänään julkistettu toimitusjohtajan vaihdos on luonnollista jatkumoa JTA Connectionin viime vuosien kehitykselle, jossa yhtiön strategian pääpainona on ollut projektiliiketoiminnan voimakas kasvattaminen. Määrätietoinen työ on tuottanut tulosta, ja toteutetulla johdon uudelleen järjestelyllä pyritään varmistamaan saavutetun kehityssuunnan jatkuminen. 

  JTA Connection aloitti toimintansa jo vuonna 1999 Johtotyö Ahonen toiminimellä. Timo Ahonen muutti perustamansa toiminimen osakeyhtiöksi vuonna 2001, mistä lähtien hän toimi yrityksen toimitusjohtajana. 

  20-vuotisen toimitusjohtajakautensa aikana Ahonen ehti kasvattaa perustamastaan yhden miehen yrityksestä yli 100 työntekijää työllistävän robotiikka- ja automaatioalan ratkaisutalon, jonka vuotuinen liikevaihto on nykyisin yli 17 miljoonaa euroa.

  – Tämän yrityksen johtaminen on ollut minulle hyvin antoisa ja ikimuistoinen matka. Koen kuitenkin, että nyt on oikea hetki luovuttaa yrityksen operatiivinen toiminta nuoremman sukupolven harteilla, ja teen sen hyvillä mielin, sillä tiedän yritykseni olevan hyvissä käsissä myös jatkossa, Ahonen kertoo.

  Hallituksen puheenjohtajana Timo Ahonen on jatkossakin aktiivisesti mukana liiketoiminnan strategisessa kehitystyössä. Muutoksen myötä JTA Connectionin hallituksen nykyinen puheenjohtaja Olli Välimäki jatkaa hallituksen jäsenenä.

  JTA Connection kiittää Timo pitkästä palveluksesta yrityksen toimitusjohtajana ja toivottaa hänelle menestystä yhtiön puheenjohtajan tehtävässä!

  JTA Connection Oy tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotannon ja logistiikan automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, materiaalin käsittelyyn tarkoitettuja kuljettimia sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailman laajuisesti. Lisäksi yritys tarjoaa ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä palvelee automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöissä.