JTA Connection Oy:n toimiva johto on ostanut yhtiön koko osakekannan 

JTA Connection Oy:n toimiva johto on ostanut yhtiön koko osakekannan 
Juho Pulakka, Arto Lammila, Timo Ahonen ja Jere Mattjus.
Uutinen
 | 19.06.2024

  JTA Connection Oy:n toimitusjohtaja Jere Mattjus, myyntijohtaja Jarkko Lepistö sekä tekninen johtaja Juho Pulakka, ovat ostaneet koko JTA Connection Oy:n osakekannan. Kauppa astui voimaan 18.6.2024. Järjestely takaa yrityksen 25-vuotisen liiketoiminnan jatkuvuuden myös tulevaisuudessa. Operatiiviseen toimintaa järjestelyllä ei ole vaikutusta.

  Kaupan seurauksena Timo Ahonen ja Arto Lammila luopuvat yhtiön osakkeista. Samalla Ahonen jättää tehtävänsä yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

  Lammila puolestaan jatkaa JTA Connectionissa projektijohtajana ja vahvasti mukana operatiivisessa toiminnassa. Arton yli 35-vuotinen kokemus projektiliiketoiminnasta on nostanut osaamista koko organisaatiossa korvaamattoman paljon. 

   ”Meillä on syvä kunnioitus Timoa ja Artoa sekä heidän elämäntyötänsä kohtaan. Lisäksi Timo on osaltaan ollut vaikuttamassa siihen, että Tampereen alueelle on syntynyt näin vahva teollisuusautomaatio-osaamisen keskittymä. Hän on myös jättänyt lähtemättömän jäljen JTA Connectionin yrityskulttuuriin ja henkeen, jota aiomme vaalia myös tulevaisuudessa, JTA Connection toimitusjohtaja Jere Mattjus sanoo.

   ”Tiedän, että yhtiö on hyvissä käsissä. Nämä kaverit ovat yhtä intohimoisia tämän yrityksen suhteen kuin minä olin aikanaan. Lisäksi heillä on käynnissä nyt uusi kasvuvaihe, joten jään innolla seuraamaan heidän tulevia saavutuksiaan. Toivotan heille ja yhtiölle kaikkea hyvää. Lisäksi haluan kiittää koko JTA Connectionin henkilökuntaa, asiakkaita ja yrittäjäurani aikana saamiani ystäviä ikimuistoisesta matkasta,” Timo Ahonen sanoo.

  Lisätietoja:  Jere Mattjus | Toimitusjohtaja | +358 50 377 5239 

  JTA Connection Oy tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljettimia sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailman laajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.