JTA Connection toimittaa automaattisen lavakuljetinjärjestelmän Olvi Oyj:lle – Kaupan arvo on yli 1,5 miljoonaa euroa

JTA Connection toimittaa automaattisen lavakuljetinjärjestelmän Olvi Oyj:lle – Kaupan arvo on yli 1,5 miljoonaa euroa
Uutinen
 | 26.04.2024

  Olvi on valinnut JTA Connectionin lavakuljetinjärjestelmätoimittajakseen sen korkeavarastojärjestelmälaajennuksen yhteyteen Iisalmen tehtaallaan. JTA Connection oli mukana myös alkuperäisessä korkeavarastoprojektissa, joka toteutettiin vuonna 2013.

  Toimitus koostuu kuormalavakuljetinjärjestelmästä, joka sisältää noin 200 metriä kuljettimia ja yli 200 vaihdemoottoria asennuksineen sekä käyttöönoton. Järjestelmä on Olvin sisäisen logistiikan kannalta tärkeä kokonaisuus, sillä se mahdollistaa kuluttajille päivittäin yli 10 miljoonaa nautinnon hetkeä.

  “Menestyksekäs yhteistyömme JTA Connectionin kanssa ulottuu yli 15 vuoden taakse. Arvostamme tapaa, jolla JTA Connection hoitaa projekteja, ja kuinka joustavasti he ottavat huomioon päivittäisen tuotantomme ja toimituksemme, eivätkä aiheuta meille niihin liittyvää epävarmuutta,” sanoo Olvin logistiikan esimies, Ilkka Heikkilä.

  Projekti on uusi osoitus yritysten kestävän kumppanuuden jatkumisesta, sillä JTA Connection on toimittanut Olville vuosien varrella menestyksekkäästi lähes 100 erilaista automaatiojärjestelmää.

  “Yhteistyömme laajuus kertoo molemminpuolisesta luottamuksesta ja sitoutumisesta. Haluan kuitenkin ajatella, että olemme aina saattaneet projektimme päätökseen siten, että seuraavan tekeminen on ollut mahdollista, ja totta kai aiomme jatkaa samalla tavalla myös tämän projektin osalta,” sanoo JTA Connectionin projektipäällikkö Arto Lammila.

  Uusi automatisoitu lavakuljetinjärjestelmä on tarkoitus toimittaa alkuvuodesta 2025.

  Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo, joka luo positiivisia makunautintoja. Olvi on valmistanut juomia jo vuodesta 1878 Iisalmessa, ja nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, Baltian maissa, Tanskassa ja Valko-Venäjällä.

  JTA Connection tarjoaa lukuisille teollisuustoimialoille räätälöityjä tuotanto- ja logistiikka-automaatioratkaisuja, kuten robottisoluja, kuljettimia sekä kokonaisia tuotanto- ja kokoonpanolinjoja maailman laajuisesti. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoista suunnittelupalvelua tuotantoprosessien automatisoimiseksi sekä automaatiolaitteiden asennus- ja huoltotöitä.